13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăPoliticăGuvernanții au primit un cadou inedit de la PSD în plenul parlamentului

Guvernanții au primit un cadou inedit de la PSD în plenul parlamentului

Membrii Guvernului României au primit, luni, în Parlament, păpuși. Jucăriile au fost oferite de parlamentarii PSD, pentru a marca faptul că nu au fost crescute alocațiile pentru copii și că amendamentele pentru educație nu au fost avizate în comisiile de specialitate.

O păpușă bebeluș a primit și premierul Florin Cîțu, iar el a luat jucăria și a pus-o sub pupitru. Gestul a fost taxat de pesediști.

„Aceeași atitudine a premierului Cîțu! Și față de copiii României, și față de nevoile reale ale românilor: aruncarea la coș!”, au spus ei.

Unii dintre membrii Guvernului au luat păpușa, au privit-o și au pus-o pe scaunul pe care stăteau, alți au lăsat-o pe pupitru, iar alții au pus-o sub bancă.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...
Ultima oră
Pe aceeași temă