Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Guvernul anunță un control la Primăria Capitalei

Guvernul anunță un control la Primăria Capitalei

Este război pe toate palierele între Firea și liderii PNL. Cu doar câteva luni înainte de alegeri și cu anunțul făcut public de PNL că principalul obiectiv este câștigarea Primăriei Capitalei, ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, anunță un control major la Primăria Capitalei.

Rl online 0 comentarii

”Ieri am încercat să aflu mai multe informaţii despre execuţia bugetară a Primăriei Bucureşti şi despre companii şi am aflat că nu s-a mai făcut un control - ceea ce este foarte ciudat – de vreo zece ani de zile. Nu ştim cum au fost cheltuiţi acei bani, unde s-au dus acei bani, dacă au fost sifonaţi. Am vrut să ştiu acest lucru pentru că anul trecut – deşi subvenia este de la buget pentru încălzire -  Primăria Bucureşti s-a împrumutat pe 20 de ani, aproape 500 de milioane de lei, din Trezorerie. S-a împrumutat pe 20 de ani, deşi ar fi trebuit să aibă banii în buget pentru subvenţie. Ce s-a întâmplat acolo, unde sunt banii de subvenţie?”, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă Florin Cîţu, potrivit Știripesurse.ro.

Potrivit acestuia este o ”coincidenţă bizară” că nu s-a mai făcut control la Primăria Bucureşti de 10 ani.

”Nu s-a mai făcut un control financiar la Primăria Bucureşti de 10 ani de zile, este o coincidenţă bizară, de zece ani primăria este condusă de PSD, să nu se facă niciun control...Vă spun un lucru: Ministerul Finanţelor Publice are atribuţii de control asupra uturor instituţiilor şi companiilor de stat.  Modul în care banii sunt cheltuiţi mă intereseaaă foarte mult şi îi interesează şi pe români. Vrem să ştim dacă banii au fost folosiţi în interesul românilor sau au ajuns în buzunarele celor de la PSD”, a mai afirmat ministurl Finanţelor.

Acesta a explicat că are pregătite două echipe de control şi se face un calendar al verificărilor, urmănd a începe de unde se ştie ”din spaţiul public că sunt probleme”.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...