Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Guvernul, interesat de zona Moldovei: ,, Oamenii nu mai vor promisiuni’’

Guvernul, interesat de zona Moldovei: ,, Oamenii nu mai vor promisiuni’’

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat marţi, la Frasin, că Guvernul va aloca bani atât în infrastructură, cât şi sănătate şi se vor prezenta toate obiectivele după realizarea lor, pentru că oamenii s-au săturat de promisiuni si de lucruri care să-i dezamagească, informează Agerpres

Andreea Andrei 0 comentarii

,,În 2019, ne propunem să investim foarte mult în infrastructură şi în sănătate, spitale. Am luat în analiză fiecare proiect, căutăm soluţii, de aceea am introdus şi parteneriatul public-privat, căutăm soluţii prin fonduri europene, buget de stat, parteneriat public-privat. Ne interesează foarte mult pe zona Moldovei, pentru că vrem să avem o coeziune la nivel naţional, adică toate judeţele, toate regiunile ţării să beneficieze de aceste proiecte. După ce o să am o discuţie aplicată cu ministrul Transporturilor şi cu şeful de la CNAIR am să vă dau datele exacte (...) Nu vreau să discutăm despre anumite lucruri dacă nu avem certitudinea dacă se vor realiza. Oamenii nu mai vor promisiuni, nu mai vor lucruri care să-i dezamăgească", a declarat Dăncilă.

Premierul le-a dat asigurari celor prezenţi că membrii cabinetului sunt, în toată ţara, pentru a putea verifica stadiul lucrărilor existente.

"Membrii guvernului, în ultima perioadă, au vorbit mai mult despre ceea ce am realizat, ceea ce facem în perioada imediat următoare şi nu promisiuni, pentru că oamenii s-au săturat de promisiuni, să le promiţi că se fac peste 10 ani, peste 15 ani, şi-au pierdut răbdarea pe bună dreptate. După cum puteţi vedea, membrii cabinetului sunt în toată ţara, tocmai pentru a putea vedea stadiul lucrărilor, să vedem care sunt obstacolele şi, acolo unde lucrurile nu merg bine, reziliem contractele respective, pentru că fiecare trebuie să se încadreze în termenele stabilite pentru a putea vorbi despre dezvoltare", a spus premierul Dăncilă.

Comentarii

loading...