Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Guvernul PNL promite primul Program Operațional de Sănătate cu sprijin european

Guvernul PNL promite primul Program Operațional de Sănătate cu sprijin european

Vicepremierul Raluca Turcan a anunțat marți, de de Ziua Mondială a Sănătății, că „Guvernul PNL se angajează să pună bazele primului Program Operațional de Sănătate cu sprijin european de la momentul aderării la UE”.

Rl online 0 comentarii

Este vorba de 4,1 miliarde de euro pentru sistemul românesc de sănătate începând cu următorul exercițiul financiar 2021-2027, potrivit Știripesurse.ro.

 
Programul va cuprinde:


construcția spitalelor regionale (cu 60% cofinanțare asigurată de UE)
dezvoltarea infrastructurii Românești de sănătate (spitale județene, municipale, orășenești, dar și spitale ce țin de ministere)
dotarea tuturor spitalelor la standarde UE
programe de formare a medicilor, inclusiv a celor de familie și a celor din instituțiile de învățământ
susținerea cercetării medicale
Ministerul Sănătății, împreună cu Ministerul Fondurilor Europene, va lansa Programul Operațional dedicat pentru Sănătate. Guvernul lucrează cu experți ai Băncii Mondiale și parteneri europeni.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...