Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Guvernul şi preşedintele României condamnă cu fermitate atacul terorist din Franţa

Preşedintele Klaus Iohannis condamnă cu fermitate atentatul terorist din localitatea Trèbes, din sudul Franţei, precizând că România este alături de Franţa în lupta împotriva terorismului.

Mihai Diac 0 comentarii

„Condamn cu fermitate atacul care a avut loc în Trèbes. Condoleanţe pentru pierderea tragică de vieţi omeneşti. Stăm împreună în lupta împotriva terorismului. Solidaritatea cu #Franţa”, se arată în mesajul postat de preşedintele Klaus Iohannis pe pagina sa de Twitter.

La rândul lui, Guvernul României a condamnat cu fermitate, vineri, atentatul terorist din localitatea Trèbes, exprimându-şi întreaga compasiune şi solidaritate faţă de poporul francez şi faţă de familiile greu încercate.

”Guvernul României condamnă cu fermitate atentatul terorist din localitatea Trèbes, din sudul Franţei. România este alături de Franţa şi de celelalte ţări în lupta împotriva terorismului şi a radicalizării. Guvernul îşi exprimă întreaga compasiune şi solidaritate faţă de poporul francez şi faţă de familiile greu încercate”, se arată într-un comunicat de presă transmis vineri seară.

Trei persoane au fost ucise, iar 16 rănite în atacul armat comis vineri în sudul Franţei.

Un individ înarmat cu un pistol a luat ostatici într-un supermarket din localitatea Trebes, situată în apropierea oraşului Carcassonne, a anunţat, Ministerul francez de Interne.

Atacatorul pretindea că este membru al reţelei teroriste Stat Islamic. Atacatorul a fost împuşcat mortal.

Comentarii

loading...