Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: arhivă

Foto: arhivă

Hans Klemm își ia rămas-bun de la România

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Hans Klemm, va fi primit, vineri, de ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, în vizită de rămas-bun, potrivit agendei MAE, informează Agerpres.

Redacția Online 0 comentarii

În data de 21 septembrie 2015, Hans Klemm a preluat funcţia de ambasador al SUA în România. Anterior, a fost: director general interimar la Departamentul de Stat; principalul reprezentant al SUA la Forumul Cooperare Economică Asia-Pacific APEC (Asia Pacific Economic Cooperation Forum); coordonator al tuturor programelor civile şi militare în domeniul statului de drept desfăşurate de SUA în Afganistan; ambasadorul SUA în Republica Democrată Timorul de Est, arată site-ul misiunii diplomatice la Bucureşti.

Pe lângă multiple mandate în Japonia, Hans Klemm a lucrat şi la ambasadele Statelor Unite de la Bonn, Seul şi Port of Spain.

A absolvit Indiana University (de la care a obţinut diploma de licenţă) şi Stanford University (masterat) şi este căsătorit cu Mari Kano.

Postul de ambasador al SUA la Bucureşti urmează să fie ocupat de Adrian Zuckerman, care a fost confirmat în funcţie pe 20 noiembrie de Senatul american.

De profesie avocat, Zuckerman a emigrat în Statele Unite din România la vârsta de 10 ani şi vorbeşte fluent limba română.

Comentarii

loading...