Horodniceanu: "E o preluare politică a DIICOT"

Horodniceanu: "E o preluare politică a DIICOT"

Horodniceanu a spus, la un post TV, că cel propus de Toader nu are experiența necesară pentru șefia DIICOT pentru că nu face parte din această instituție. În plus, la fel ca Laura Codruța Kovesi, Horodniceanu a lansat un atac violent la adresa lui Tudorel Toader.

Iulian Budușan 0 comentarii

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a transmis CSM propunerea de numire a lui Felix Bănilă în funcţia de procuror şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, în detrimentul lui Daniel Horodniceanu, actualul șef al Direcției.

Horodniceanu a spus, la România TV, că cel propus de Toader nu are experiența necesară pentru șefia DIICOT pentru că nu face parte din această instituție. În plus, la fel ca Laura Codruța Kovesi, Horodniceanu a lansat un atac violent la adresa lui Tudorel Toader.

”Singura mențiune a fost că nu am înțeles exact criteriile după care s-a făcut evaluarea. E o preluare politică a DIICOT. O să văd proiectul de management al contracandidatului meu. Colegii mei nu s-au prezentat la concurs pentru că am concurat eu și au considerat că e nevoie de continuitate. Dacă nu ai făcut parte dintr-o structură e foarte dificil să o conduci.”, a spus Daniel Horodniceanu la România TV.

Comentarii

loading...