Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: News

FOTO: News

Iaşi: Primarul din Mogoşeşti-Siret s-a autosuspendat din PNL, fiind acuzat că a făcut sex cu minore

Primarul localităţii ieşene Mogoşeşti-Siret, Damian Butnariu, a anunţat că se autosuspendă din PNL, fiind implicat într-un dosar în care este acuzat că a făcut sex cu două minore de 17 ani, chiar în sediul Primăriei.

Rl online 0 comentarii

El a spus că se autosuspendă "până când adevărul va ieşi la suprafaţă în acest caz", vechi de 13 ani.

Damian Butnariu, primarul PNL al localităţii ieşene Mogoşeşti-Siret, aflat la al patrulea mandat, a anunţat, vineri, pe Facebook că se autosuspendă din calitatea de membru al PNL, întrucât numele său apare într-un dosar în care este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu două minore în sediul primăriei din localitate.

"În an electoral, este normal să fii atacat mediatic de către toţi cei care tânjesc la funcţia ta. M-am trezit astăzi, personaj principal într-o poveste, veche şi încheiată de 13 ani, în care am avut calitatea de martor. (…) Sunt membru al PNL de la începutul carierei mele publice şi înţeleg să mă pun la dispoziţia conducerii partidului în această situaţie şi rog să se ia act de dorinţa mea de a mă autosuspenda din această calitate, până când adevărul va ieşi la suprafaţă în acest caz", a precizat primarul Damian Butnariu.

PNL a anunţat că a luat act de decizia primarului.

Ziarul de Iaşi scrie în ediţia de vineri că edilul localităţii ieşene Mogoşeşti-Siret, Damian Butnariu, a recunoscut în instanţă faptul că, în anul 2007, ar fi beneficiat de serviciile sexuale a două minore, de 17 ani, chiar în sediul Primăriei.

El ar fi plătit pentru acest serviciu 100 de lei unui traficant de carne vie din zona municipiului Paşcani.

Capul reţelei de traficanţi, Adrian Buturoi, a fost condamnat de instanţă la 15 ani de închisoare, sentinţa nefiind definitivă.

Potrivit jurnaliştilor de la Ziarul de Iaşi, în toamna anului 2007, Adrian Buduroi a aşteptat-o pe o tânără să iasă de la şcoală şi a ameninţat-o că o va omorî dacă nu va urca în maşina sa. În autoturism se mai aflau o tânără de 17 ani şi un alt bărbat. Adrian Buduroi a dus fetele în Mogoşeşti-Siret, mai exact în sediul Primăriei, "unde le-au obligat să întreţină raporturi sexuale normale şi orale cu martorul Butnariu Damian“.

"Martorul Butnariu Damian a confirmat faptul că, în cursul lunii septembrie a anului 2007, a întreţinut raporturi sexuale orale în sediul primăriei cu numita B.G.A. şi cu persoana vătămată M.D.I., care i-au fost aduse de către inculpatul Buduroi Adrian, plătindu-i inculpatului, pentru serviciile sexuale prestate de cele două tinere, suma de 100 sau 150 lei“, precizează judecătorii de la Tribunal, în motivarea sentinţei de pe 31 mai 2019.

Sentinţa nu este definitivă, iar procesul se va relua la Curtea de Apel Iaşi.

 

Citește totul despre:

#pnl #iași #lazi

Comentarii

loading...