15.4 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăPoliticăÎn plină pandemie, Primăria Suceava cumpără ornamente pentru Paște

În plină pandemie, Primăria Suceava cumpără ornamente pentru Paște

Pe 18 martie, Primăria Suceava a atribuit, prin cumpărare directă, un contract în valoare de peste 130.000 de lei către o firmă din Cluj, pentru achiziționarea unor ornamente luminoase pentru sărbătorile pascale.

Conform anunțului publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), Primăria Suceava a cumpărat figurine de montat pe stâlpi, în formă de lumânare, figurine luminoase de tip ou și bannere luminoase în valoare de 130.498,00 lei.

Anunțul a fost postat la ora 13.35, iar la ora 15.01 au fost finalizate procedurile de licitație care au ca termen de livrare data de 6 aprilie 2020.

Aceleiași firme, Primăria Suceava i-a atribuit, pe 20 martie, și un contract având drept obiect “servicii de reparații ornamente luminoase”, în valoare de 10.300 lei.

Cele mai citite

Facturi mai mici la gaze și electricitatea de la 1 aprilie. Ministrul energiei anunță noi scheme de plafonare

Ministerul Energiei se pregăteşte săptămâna aceasta de o optimizare a schemei de compensare/plafonare prin care facturile la energie şi gaze s-ar mai putea ieftini,...

Jair Bolsonaro a stat două zile în ambasada Ungariei din Brasilia după ce i-a fost confiscat pașaportul

Fostul preşedinte de extremă-dreapta al Braziliei, Jair Bolsonaro, a petrecut două nopţi la ambasada Ungariei din Brasilia luna trecută, la doar câteva zile după...

Poşta Română a obţinut un profit de 12 milioane de lei în 2023

Poşta Română a obţinut un profit de 12 milioane de lei în 2023, iar cifra de afaceri a ajuns la 1,6 miliarde de lei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă