8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăÎncă un membru al Guvernului Dăncilă și-a luat liber

Încă un membru al Guvernului Dăncilă și-a luat liber

“În perioada 06.08.2018-17.08.2018 domnul ministru Tudorel Toader se află în concediu de odihnă”, se arată într-un anunţ postat pe site-ul ministerului Justiţiei.

Luni a intrat în concediu şi premierul Viorica Dăncilă.

Tot luni, a început a doua campanie de selecţie de candidaţi pentru şefia DNA, care va ţine o lună, interviurile urmând a fi susţinute la începutul lunii septembrie, iar o concluzie să fie prezentată pe 6 septembrie, potrivit calendarului anunţat de ministerul Justiţiei.

Astfel, între 6 august şi 6 septembrie, Ministerul Justiţiei organizează, la sediul său din Bucureşti, selecţia procurorilor pentru numirea în funcţia vacantă de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Lista procurorilor care îndeplinesc condiţiile legale de participare la selecţie şi programarea interviurilor se vor afişa la sediul Ministerului Justiţiei şi se vor publica pe pagina Internet a acestuia, pe 29 august 2018.

Procurorii participanţi la selecţie vor susţine, în perioada 03 – 05 septembrie 2018, un interviu cu ministrul justiţiei.

Rezultatele selecţiei se vor afişa la sediul Ministerului Justiţiei şi se vor publica pe pagina Internet a acestuia, pe 6 septembrie 2018.

Cea de-a doua campanie de selecţie a fost demarată după ce ministerul Justiţiei a anunţat că niciunul dintre cei patru candidaţi înscrişi în prima rundă nu întruneşte condiţiile necesare pentru funcţia de procuror-şef DNA.

Cele mai citite

OFICIAL. Cristian Popescu Piedone, primul candidat înscris în cursa pentru Primăria Capitalei. “Astăzi se închid zvonurile că mă voi retrage”

Cristian Popescu Piedone, președintele Partidului Umanist Social Liberal, este primul candidat înscris oficial în cursa pentru funcția de primar general. Cristian Popescu Piedone și-a depus...

De ce reconstrucția incluzivă a Romilor din Ucraina postbelică va fi o palmă pentru Putin

Acesta s-ar putea să nu pară momentul potrivit pentru a vorbi despre Romii din Ucraina. Conducerea țării se luptă să mențină sprijinul aliaților cheie....

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...
Ultima oră
Pe aceeași temă