Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

2,4 miliarde lei castigurile anuale ale familiei Stanoiu

La expirarea perioadei in care institutiile publice ar fi trebuit sa publice declaratiile de avere actualizate ale demnitarilor, a fost "reinnoita" pe pagina Senatului Romaniei declaratia Rodicai Stanoiu, senator PSD. In documentul datat la ...

Rl online 0 comentarii

La expirarea perioadei in care institutiile publice ar fi trebuit sa publice declaratiile de avere actualizate ale demnitarilor, a fost "reinnoita" pe pagina Senatului Romaniei declaratia Rodicai Stanoiu, senator PSD. In documentul datat la inceputul anului 2006 oricine poate vedea sumele "modeste" castigate de familia Stanoiu in decursul anului trecut: peste 2,4 miliarde de lei vechi. Mai precis, Rodica Stanoiu Ð 1,18 miliarde de lei vechi, Serban Viorel Stanoiu Ð 1,25 miliarde de lei vechi. De remarcat ca ambele sume sunt, potrivit declaratiei de avere, nete, adica rezultate dupa platirea tuturor darilor. De asemenea, de retinut ca ea este "ales" al poporului, senator pe lista PSD, iar el este judecator la Curtea Constitutionala. Se poate observa totodata ca fata de anul 2004 veniturile Rodicai Stanoiu nu s-au diminuat prea mult: 1,18 miliarde de lei fata de 1,16 miliarde de lei vechi. Aceasta desi in 2005 doamna Stanoiu nu a mai detinut functiile de ministru al Justitiei sau de consilier prezidential. Un alt amanunt ce merita a fi observat: declaratia actualizata este mult mai putin detaliata decat prevede formularul legal si decat declaratia din mai 2005. Sa fi vrut sa evite senatorul PSD reaprinderea scandalului cu pensia de magistrat obtinuta fara acoperire, motiv pentru care a "uitat" sa declare cuantumul acesteia?

Citește totul despre:

Comentarii

loading...