Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

CNMR propune creșterea numărului de city manageri, ca o soluție pentru scăderea corupției

Coaliția Națională pentru Modernizarea României propune modificarea Legii 215 din 2001 privind administrația publică locală, în sensul creșterii numărului de city manageri.

Mihai Diac 0 comentarii

Coaliția Națională pentru Modernizarea României propune modificarea Legii 215 din 2001 privind administrația publică locală, în sensul creșterii numărului de city manageri.

Această modificare legislativă ar încuraja scăderea corupției, consideră Alexandru Cumpănașu, președintele CNMR.

Propunerea a fost prezentată în cadrul Forumului Naţional al Asociatiei Administratorilor Publici din Romania, care s-a desfășurat în zilele de 17 și 18 decembrie 2016 la Predeal.

Asociația Administratorilor Publici din Romania (AAPRO), membră a CNMR, militează pentru profesionalizarea actului de guvernare-cetățean și pentru dezvoltarea sustenabilă și durabilă a comunităților locale.

Pe lângă cei 100 de administratori publici și trei primari, din afara județului Brașov, la eveniment au participat: Alexandru Cumpănașu, președintele CNMR, Mihai Adrian Groșan, Directorul Direcției pentru Descentralizarea Administrației Publice din MDRAP și prof.dr. Florin Nemțanu de la Universitatea Politehnică București.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...