Comandament de vreme rea la Primăria Capitalei. Gabriela Firea: Am decis repornirea distribuției căldurii în București

Gabriela Firea a organizat un comandament de vreme rea, în urma ultimelor zile în care s-au înregistrat temperaturi foarte scăzute pentru luna aprilie. De altfel, primarul general al Capitalei a precizat ca s-a decis repornirea distribuției de agent termic de către RADET pentru că în ultimele trei zile s-au înregistrat temperaturi sub 10 grade Celsius.

Gabriel Mihai 0 comentarii

Gabriela Firea a organizat un comandament de vreme rea la Primăria Capitalei, în urma ultimelor zile în care s-au înregistrat temperaturi foarte scăzute pentru luna aprilie. De altfel, primarul general al Capitalei a precizat ca s-a decis repornirea distribuției de agent termic de către RADET pentru că în ultimele trei zile s-au înregistrat temperaturi sub 10 grade Celsius.

"Populația resimte revenirea iernii. Am luat toate măsurile legale necesare pentru a reporni căldura în apartamentele care sunt racordate la sistemul RADET. Consider că legislație pentru oprirea și pornirea agentului termin este dificilă și trebuie schimbată. RADET nu avea cum să pornească sistemul dacă nu se înregistrau trei zile cu temperaturi sub 10 grade Celsius. Aseară (n.r. marți seara) s-a pornit distribuirea agentului termic în București", a spus Gabriela Firea la comandamentul de vreme rea.

"Pornirea sistemului este destul de greoaie, iar până s-a echilibrat sistemul, durează ceva timp. Dar schimbarea se va simți numai în locurile în care administratorii blocurilor au decis să pornească sistemul de încălzire centralizată", a spus un reprezentant RADET.

Asociațiile de proprietari care nu doresc pornirea căldurii pot face o cerere în acest sens, iar lista va fi publică. 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...