Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Curtea de Conturi ridica semne de intrebare privind activitatea SRR si TVR

Rapoartele de executie bugetara pe 2004 ale SRTV si SRR au fost respinse de comisiile parlamentare reunite de buget-finante si banci, care au dat aviz negativ asupra celor doua documente. Voturile de respingere a rapoartelor privind modul in care ...

Rl online 0 comentarii

Rapoartele de executie bugetara pe 2004 ale SRTV si SRR au fost respinse de comisiile parlamentare reunite de buget-finante si banci, care au dat aviz negativ asupra celor doua documente. Voturile de respingere a rapoartelor privind modul in care au fost cheltuiti banii din veniturile bugetare si din veniturile proprii ale SRTV si SRR au fost acordate de catre parlamentarii coalitiei D.A. si un deputat PPRM.
Expertii Curtii de Conturi au facut o serie de descoperiri interesante. In raport se arata ca in 2004 "cheltuielile cu salariile au fost mai mari cu 22,6% fata de 2003", dar s-a constatat ca majorarile salariale "au fost acordate nediferentiat intregului personal, prin indexarea acestora cu un procent anual ce a depasit rata anuala a inflatiei din perioada analizata". La capitolul "cheltuieli pentru servicii de asistenta juridica", in 2004 SRR a platit 4.284.436 mii lei catre cinci case de avocatura, "fara a avea in vedere principiile calitatii gestiunii, eficacitatii si eficientei", mentionindu-se si ca unele probleme ar fi putut fi rezolvate la "costuri mult mai mici". De asemenea, s-a mai descoperit ca s-au platit 176 milioane de lei unei firme de avocatura in 2004 pentru servicii care nu au fost efectuate. TVR va reconsidera contractul cu Electrica.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...