Deputatul PMP Eugen Tomac: Ministrul Sănătății, Florian Bodog, trebuie să demisioneze de urgență fiindcă nu a deblocat criza generată de lipsa vaccinurilor

Președintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a cerut demisia ministrului Sănătății, pe motiv că nu a reușit să gestioneze corespunzător criza generată de lipsa vaccinurilor, potrivit Agerpres.

Iulia Iancu 0 comentarii

Președintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a cerut demisia ministrului Sănătății, pe motiv că nu a reușit să gestioneze corespunzător criza generată de lipsa vaccinurilor, potrivit Agerpres.

"Urmăresc șocat cum ministrul Sănătății ne vorbește despre proceduri și evaluări, în timp ce ființe nevinovate mor din cauza corupției și a incompetenței din sănătate. Ministrul Bodog trebuie să demisioneze de urgență. A nu fi în stare să iei decizii imediate pentru a debloca o criză denotă incompetență și/sau ignoranță. Prin urmare, trebuie să pleci, iar Dragnea să-și asume acest eșec cu consecințe dramatice", a scris Tomac, pe Facebook.

Deputatul susține că, la nivel Parlamentului, PSD ar fi trebuit să decidă o comisie de anchetă privind cazurile deces în rândul copiilor provocate de rujeolă.

"Pentru PSD e mai important circul. În loc să se ocupe de problemele reale ale cetățenilor, ei creează comisii care să facă valuri pentru nimic. România nu avea nevoie de o comisie de anchetă pentru a-l umili din nou pe Geoană. Ce a fost în 2009 nu mai poate schimba cu nimic viața de zi cu zi a românilor. În schimb, ar fi fost mult mai necesară o comisie care să ancheteze de ce ne mor copii în spitale nevaccinați. Aceasta este prioritatea României, nu circul de prost gust generat de Dragnea", afirmă Tomac.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...