Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dragnea, despre Grindeanu: Dacă vrea ”să se uşureze” va fi ”foarte bine”. Nu mai e manevrat

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, la Antena 3, că Sorin Grindeanu ”a fost manevrat, dar nu mai e”, iar dacă vrea”să se uşureze” va fi ”foarte bine”, precizând totodată că fostul premier a solicitat şefia ANCOM.

Iulia Iancu 0 comentarii

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, la Antena 3, că Sorin Grindeanu ”a fost manevrat, dar nu mai e”, iar dacă vrea”să se uşureze” va fi ”foarte bine”, precizând totodată că fostul premier a solicitat şefia ANCOM.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost întrebat de ce şi-a schimbat opinia despre Sorin Grindeanu, despre care, în luna iunie, spunea că este ”manevrat de anumite forţe”. ”Nu (mai este manevrat - n.r.). Acum a ieşit. Poate vreodată va dori să spună. Mie nu mi-a spus, nici nu-l forţez. Dacă va considera că trebuie să spună vreodată, să se uşureze, să se elibereze, foarte bine”, a adăugat Liviu Dragnea.

Chestionat despre motivele pentru care i-a oferit funcţia de preşedinte al ANCOM lui Grindeanu, Dragnea a spus: ”Pentru că eu nu sunt un om care urăşte sau care poate să ţină supărare. Eu am oameni cu care m-am certat de-a lungul vieţii şi peste o săptămână dădeam mâna senin, uitând că ne-am certat. Am avut foarte multe faze din astea în viaţă”.

El a precizat că un alt motiv a fost că Sorin Grindeanu ”este acelaşi om ca în 2015”, când a fost susţinut să fie în Guvern. ”A avut acea perioadă, dar asta nu înseamnă că Sorin Grindeanu nu poate să fie un om care să nu poată să fie folosit, că are experienţă acumulată. Aici nu e vorba de iertare, că eu nu sunt Dumnezeu, să iert”, a completat preşedintele PSD.

El a mai spus că premierul Mihai Tudose I-a spus că ar fi bine să discute cu Grindeanu ”pentru a fi recuperat”. ”Oricum aveam de gând să o fac, dar am zis să se mai liniştească. Am avut mai mult întâlniri cu Sorin Grindeanu şi i-am spus că, după părerea mea, e bine (...) să găsim ceva unde să poată să presteze, fiind un om cu o pregătire bună. L-am întrebat de ce ar fi interesat şi mi-a spus – ANCOM”, a mai spus Dragnea.

Comisia economică a Senatului şi Comisia pentru tehnologia informaţiei a Camerei Deputaţilor au avizat favorabil, marţi, candidatura lui Sorin Grindeanu pentru postul de preşedinte al ANCOM, cu 15 voturi pentru şi şapte împotrivă, urmând ca plenul reunit să se pronunţe asupra numirii sale.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...