Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Liniste! Guvernul lucreaza!

Pentru amagirea adeptilor lui Stoica, liderii liberali au discutat diferite variante, care insa fiecare exclude aderarea la PPE. De exemplu, una dintre propuneri, inaintata de Mona Musca, vizeaza fuziunea sub numele de Partidul Alianta DA, caz in ...

Romulus Georgescu 0 comentarii

Pentru amagirea adeptilor lui Stoica, liderii liberali au discutat diferite variante, care insa fiecare exclude aderarea la PPE. De exemplu, una dintre propuneri, inaintata de Mona Musca, vizeaza fuziunea sub numele de Partidul Alianta DA, caz in care insa conducerea sa fie bicefala si sa permita existenta a doua curente politice. Ieri, purtatorul de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu, a adus ca argument al respingerii propunerii eterna placa a preocuparii liberale pentru... buna guvernare. Liberalii isi reafirma dorinta de a fuziona cu PD, dar trage un sut in directia pedistilor, considerand ca "viitoarea conducere a PD trebuie sa-si clarifice pozitia in acest sens". Iar Eugen Nicolaescu a insistat pe faptul ca liberalii doresc sa-si pastreze identitatea: "Trebuie spus ca PNL este si va ramane liberal din convingere, nu din oportunitate".
Conducerea PNL a ramas pe aceeasi pozitie in privinta alegerilor anticipate: "Comitetul Executiv al PNL considera ca tema alegerilor anticipate nu este o tema nici pe agenda populatiei, nici pe agenda Partidului National Liberal. Alegerile anticipate nu sunt o solutie pentru Romania in aceasta perioada, cand Guvernul trebuie sa indeplineasca atat programul de guvernare, cat si programul de actiuni privind integrarea europeana".
Eugen Nicolaescu considera ca Guvernul are nevoie de liniste: "Tinand cont de conjunctura europeana complexa in care ne aflam, consideram ca Guvernul are de raspuns unor exigente sporite. Aceasta inseamna ca trebuie lasat sa lucreze. Fortele politice trebuie sa-i asigure linistea si ragazul necesare.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...