11.7 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSportMihai Tudose:"Guvernul nu trăiește în realități paralele"

Mihai Tudose:”Guvernul nu trăiește în realități paralele”

Premierul Mihai Tudose a anunţat, luni, pe Facebook, că a primit asigurări din partea managerului Coca-Cola România că această companie nu va reduce salariile ca urmare a transferului contribuţiilor, dovadă a faptului că Guvernul nu trăieşte într-o lume paralelă, ”aşa cum reclamă unii sindicalişti”.

”Am avut astăzi o întâlnire cu managerul general al Coca-Cola HBC România şi preşedinte al Camerei de Comerţ Americane în România (AmCham), Jaak Mikkel. Acesta mi-a dat asigurări că nu vor exista scăderi salariale ca urmare a transferului contribuţiilor sociale”, a scris Mihai Tudose.

Premierul susţine că reacţia mediului de afaceri la măsura transferului contribuţiilor sociale va duce la o economie sănătoasă.

”Faptul că o mare companie precum Coca-Cola a înţeles că transferul contribuţiilor reprezintă o oportunitate pentru a-şi fideliza angajaţii este încă o dovadă că nu trăim în realităţi paralele, aşa cum reclamă unii sindicalişti şi că această măsură va conduce la o economie sănătoasă. Coca-Cola are în România peste 1500 de angajaţi, iar indirect susţine 19.900 de locuri de muncă, aducând 448 de milioane de euro pentru economia românească”, a concluzionat premierul.

Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă