Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul Finanţelor, venit de peste 100.000 de lei, doar din chirii

Ministrul Finanţelor, Anca Paliu Dragu, are trei apartamente şi trei case în Bucureşti, peste 400.000 lei în conturi şi două autoturisme, pe care le deţine împreună cu soţul ei. Mai mult, ea are un venit de peste 100.000 de lei, proveniţi din chirii.

Roxana Petre 0 comentarii

Ministrul Finanţelor, Anca Paliu Dragu, are trei apartamente şi trei case în Bucureşti, peste 400.000 lei în conturi şi două autoturisme, pe care le deţine împreună cu soţul ei. Mai mult, ea are un venit de peste 100.000 de lei, proveniţi din chirii, potrivit declaraţiei de avere, postată de site-ul Guvernului.

Astfel, unul dintre apartamente, cu o suprafaţă de 48 mp, a fost moştenit în 2001, de soţul ei, Marius Alexandru Dragu. Totodată, în 2009 cei doi au cumpărat un alt apartament de 145 mp,  iar în 2011 un apartament de peste 97 mp.

Totodată, în 2001, ministrul Finanţelor a cumpărat o casă de locuit, în sectorul 5, cu o suprafaţă de 159 mp. În acelaşi an, soţul ei a moştenit o casă de peste 166 mp, situată în sectorul 1 al Capitalei. Mai mult, în 2002, soţul a achiziţionat o casă de locuit, tot în sectorul 1, de peste 97 mp. Pe lângă acestea, ministrul deţine trei terenuri intravilane, situate în Capitală. 

Mai mult, Anca Dragu are două autoturisme, un Mercedes CLA şi un Mazda 6 (2002),cât şi un scuter Yamaha T-Max.

Potrivit declaraţiei de avere, ministul are mai multe conturi, depozite bancare şi conturi de economii, cu o valoare totală de 400.000 RON.

Pentru mai multe informaţii, consultaţi declaraţia de avere ataşată.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...