20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportNiels Schnecker îşi dă demisia din funcţia de consilier al lui Crin...

Niels Schnecker îşi dă demisia din funcţia de consilier al lui Crin Antonescu

Consultantul politic Niels Schnecker a decis să părăsească echipa de campanie pentru prezidenţiale a preşedintelui PNL, Crin Antonescu, informează Mediafax.

“Cred că Partidul Naţional Liberal are experienţa şi capacitatea de a conduce mai departe această misiune. Îi voi sta şi mai departe la dispoziţie pentru orice stat şi îi voi purta în continuare aceeaşi prietenie. Sper ca rezultatele atât la alegerile europarlamentare, cât şi la cele prezidenţiale să fie cele scontate. Sunt convins şi acum de faptul că domnul Crin Antonescu va fi cel mai bun preşedinte al României şi îi doresc să sărbătorească revelionul 2014/2015 la Palatul Cotroceni. Eu am decis să mă întorc în consultanţa privată”, adaugă Schnecker.

Potrivit unor surse din PNL, consultantul a întâmpinat mai multe probleme de comunicare cu liderul PNL, în special după ce au apărut informaţii potrivit cărora Antonescu ar fi avut discuţii cu Adrian Thiess.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a confirmat luni faptul că va înceta colaborarea sa cu Niels Schnecker, precizând că acest lucru nu înseamnă că va înceta şi relaţia sa de amiciţie cu consultantul politic.

Întrebat dacă va înceta colaborarea sa cu Niels Schnecker, Antonescu a răspuns: “Da, va înceta, ceea ce nu înseamnă că relaţia de amiciţie între mine şi domnul Schnecker va înceta. Ea va continua, activitatea domniei sale în calitate de consilier al meu va înceta”.

El a precizat că a avut o “colaborare normală, o colaborare bună” cu Schnecker, însă “colaborările încep şi se termină”.

În 28 iunie 2013, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţa că jurnalistul postului de televiziune Antena 3 Niels Schnecker va fi directorul său de campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale din 2014.

Cele mai citite

Tarifele polițelor de asigurare obligatorie rămân plafonate până la 30 iunie 2024

Executivul a aprobat actul normativ promovat de Ministerul Finanțelor și elaborat de Autoritatea de Supraveghere Financiară prin care prelungește cu trei luni perioada de...

Tarifele polițelor de asigurare obligatorie rămân plafonate până la 30 iunie 2024

Executivul a aprobat actul normativ promovat de Ministerul Finanțelor și elaborat de Autoritatea de Supraveghere Financiară prin care prelungește cu trei luni perioada de...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Guvernul a decis ca valabilitatea cardurilor de energie să fie prelungită până pe 31 mai, cu încă două luni față de termenul inițial. Aceasta...
Ultima oră
Pe aceeași temă