Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea: Dacă aș avea copii, i-aș vaccina

Șeful PSD, Liviu Dragnea, a declarat că susține vaccinarea obligatorie, însă a subliniat că are rezerve în a o impune beneficiarilor. De asemenea

Iulia Iancu 0 comentarii

Șeful PSD, Liviu Dragnea, a declarat că susține vaccinarea obligatorie, însă a subliniat că are rezerve în a o impune beneficiarilor. De asemenea. Dragnea a mai adăugat că, dacă ar fi în situația de a avea copii și de a fi nevoit să-i vaccineze, nu ar ezita să facă acest lucru, potrivit Agerpres.

"Eu, în principiu, am o foarte mare rezervă în a obliga pe cineva să facă ceva. În principiu, dar rugăm și pe domnul ministru să se implice mai mult și să explice mai mult, și să aibă mai multe întâlniri. Această problemă a vaccinării copilului este extrem de sensibilă și cred că aici Ministerul Sănătății ar trebui să aibă săptămâna viitoare o prezentare mai amplă cu riscurile, cu avantajele acestei măsuri, pentru că subiectul este foarte, foarte important.

Din punctul meu de vedere, dacă aș avea copii mici, eu da, i-aș vaccina, dar am o foarte mare rezervă de principiu să oblig pe cineva să facă ceva. Dacă din punct de vedere al securității sănătății este imperios necesar ca această măsură să fie prevăzută, nu mă voi opune", a declarat Dragnea.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...