Președintele Klaus Iohannis, despre planurile politice ale lui Dacian Cioloș: Aștept și eu să spună ce dorește să facă, mă interesează

Liberalii vor putea să revină în forță pe scena politică din țară, a declarat, vineri, președintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Șeful statului a mai adăugat că a văzut multe opinii negative despre liberali, ceea ce îl doare.

Iulia Iancu 0 comentarii

Liberalii vor putea să revină în forță pe scena politică din țară, a declarat, vineri, președintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Șeful statului a mai afirmat că a văzut multe opinii negative despre liberali, ceea ce îl doare.

"Văd la TV tot felul de opinii foarte negative despre PNL, lucru care sincer mă doare, dar am toată încrederea că PNL va găsi suficiente resurse şi forţa internă să revină în forţă pe scena politică", a spus Iohannis.

Șeful statului a adăugat că, în continuare, este interesat de planurile politice ale fostului premier tehnocrat, Dacian Cioloș.

"Aştept şi eu să spună ce doreşte să facă, da, mă interesează, este premierul tehnocrat pe care l-am propus. Mai dau sfaturi oamenilor la cerere, fiindcă cel mai bun sfat e cel care se cere".

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...