Președintele Klaus Iohannis: FMI mi-a prezentat câteva îngrijorări bine motivate. Aceleași date au fost comunicate și premierului. Sper că se va ține cont de ele

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, că discuțiile purtate cu delegația FMI au fost într-o "tonalitate foarte sobră", adăugând că reprezentanții Fondului i-au prezentat 'câteva îngrijorări bine motivate'.

Iulia Iancu 0 comentarii

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, că discuțiile purtate cu delegația FMI au fost într-o "tonalitate foarte sobră", adăugând că reprezentanții Fondului i-au prezentat 'câteva îngrijorări bine motivate'. Întâlnirea a avut loc joi, la Palatul Cotroceni 

"Recunosc că discuțiile au fost într-o tonalitate foarte sobră și delegația FMI mi-a prezentat câteva îngrijorări bine motivate. Ei sunt la sfârșitul misiunii de evaluare și mi-au spus că aceleași lucruri le-au transmis și premierului și ministrului de Finanțe. Eu sper foarte mult că se va ține cont de aceste chestiunii", a afirmat Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Administrația Prezidențială informează că întrevederea a avut ca scop prezentarea principalelor concluzii ale misiunii periodice de evaluare, în virtutea statutului României de țară membră a Fondului Monetar Internațional.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...