Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Scheele ne avertizeaza: nu trebuie pierduta nici o zi

Nici "o singura zi" nu trebuie pierduta de Romania in procesul de aderare la Uniunea Europeana, a declarat ieri seful Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, Jonathan Scheele, la prima intalnire in tara noastra a Grupului Partidului Popular ...

Rl online 0 comentarii

Nici "o singura zi" nu trebuie pierduta de Romania in procesul de aderare la Uniunea Europeana, a declarat ieri seful Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, Jonathan Scheele, la prima intalnire in tara noastra a Grupului Partidului Popular European. "Exista un risc major ca Romania sa nu-si poata indeplini angajamentele", a subliniat Scheele, adaugand ca este suficient ca un singur element sa fie nefunctional pentru a compromite procesul de aderare. Secretarul de stat in Ministerul Integrarii Europene, Leonard Orban, a afirmat ca Romania este "in grafic" in procesul de aderare. El a precizat ca Executivul este constient ca procesul de aderare este dificil, referindu-se la contextul respingerii prin referendum de catre Franta si Olanda a Constitutiei Europene. "Vor exista o presiune sporita, o exigenta sporita din partea statelor membre UE privind modul in care tara noastra isi va indeplini cerintele asumate", a spus Orban.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...