Victor Ponta: Sorin Grindeanu a vorbit ca un prim-ministru. Pentru PSD și pentru România, succesul acestui Guvern este esențial

Deputatul PSD Victor Ponta l-a felicitat pe Sorin Grindeanu, afirmând că șeful Guvernului a "vorbit ca un prim-ministru" atunci când a afirmat că "se vorbește prea repede de remanieri". Totodată, fostul prem

Iulia Iancu 0 comentarii

Deputatul PSD Victor Ponta l-a felicitat pe Sorin Grindeanu, afirmând că șeful Guvernului a "vorbit ca un prim-ministru" atunci când a afirmat că "se vorbește prea repede de remanieri". Totodată, fostul premier al României a lansat, pe pagina sa de Facebook, mai multe atacuri voalate la adresa lui liderului PSD, Liviu Dragnea. 

"Sorin Grindeanu a vorbit ca un Prim Ministru - era si timpul! Guvernul este cel care ia 90% din masurile care afecteaza direct viata de zi cu zi a fiecarui cetatean din Romania / Presedintele, Parlamentul, Partidele politice fac 90% politica - si prin activitatea lor pot ajuta sau sabota Guvernul (implicit viata fiecarui roman).

Guvernul "Grindeanu" este departe de a fi un guvern perfect - face destule greseli ( din cauza lipsei de experienta sau de profesionalism, a presiunii politice de la Cotroceni sau K10, din cauza abuzurilor unor institutii extraguvernamentale si din cauza lipsei de capacitate institutionala)! Dar sa il sabotezi zi de zi doar pentru ca nu este suficient de obedient sau pentru ca nu functioneaza pe acelasi model brevetat la Consiliul Judetean Teleorman este o greseala fatala - si impotriva PSD si impotriva intereselor Romaniei.

Acest lucru e valabil pentru Presedintele Tarii, pentru cel al PSD sau liderii parlamentari . De critica Guvernului au dreptul si obligatia sa se ocupe Opozitia politica si presa ( care oricum sunt mai cuminti ca niciodata) !

Am fost deja in 3 Guverne ( intr-o perioada cumulata de 9 ani)! Daca vrei sa ai eficienta guvernamentala acest lucru se poate obtine doar prin autoritatea acceptata si respectata a Premierului - nu vreau sa va aduc aminte si nici sa repetam experienta trista a Guvernului "Boc" cand toti stiam ca adevaratul Prim Ministru nu era la Palatul Victoria.

Asa ca pun la dispozitia colegilor interesati un "Mic Manual de Remanieri"

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...