11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportVIDEO Ministrul Mișa, aflat în Parlament, a fugit prin ușa din spate...

VIDEO Ministrul Mișa, aflat în Parlament, a fugit prin ușa din spate de teama jurnaliștilor

Ministrul Mișa, aflat în Parlament pentru a da explicații despre multele schimbări anunțate în ce priveşte taxele, contribuţiile sociale și impozitele, a vrut să scape de întrebările jurnaliștilor, evitând ieșirea principală, potrivit Digi24. Ministrul de Finanțe a fost ajutat de o persoană din staff-ul Camerei Deputaților.

Acolo unde stau miniștrii, foarte aproape, prin spate, există o ieșire care duce spre lift sau spre biroul președintelui Camerei Deputaților. Este, de altfel, ruta pe care o folosesc în mod obișnuit miniștrii atunci când vin în Parlament.

Potrivit unor informații Digi24, social-democrații l-au sfătuit pe Ionuț Mișa să nu mai dea alte declarații, în afară de cele rostite în fața parlamentarilor.

Ministrul de Finanțe este cel care anunța, săptămâna trecută, introducerea taxei de solidaritate, fapt care l-a nemulțumit pe premierul Tudose, potrivit informațiilor obținute de Digi24.

Nu este prima dată când Ionuț Mișa anunță ceva cu care premierul nu este de acord. Imediat după numirea în funcție, ministrul Finanțelor anunța desființarea Pilonului 2 de pensii, fapt care a stârnit polemici numeroase în mediul economic românesc și nu numai. Informația a fost imediat negată, pentru ca apoi să se discute mai multe opțiuni în privința Pilonului 2.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă