Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Întâlnire de ultimă oră la sediul PSD: Viorica Dăncilă şi mai mulţi miniştri, discuţii cu Dragnea

Întâlnire de ultimă oră la sediul PSD: Viorica Dăncilă şi mai mulţi miniştri, discuţii cu Dragnea

Premierul Viorica Dăncilă şi mai mulţi miniştri au ajuns la sediul central al PSD, pentru a avea discuţii cu liderul partidului, Liviu Dragnea, potrivit unor surse politice.

Andrei Tudor Dumitru 0 comentarii

Carmen Dan şi Viorica Dăncilă au ajuns în acelaşi timp la sediul PSD.

Potrivit unor surse social-democrate, în sediul partidului s-ar afla şi miniştrii Finanţelor şi Justiţiei, Eugen Teodorovici şi Tudorel Toader.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit în ultima perioadă de remanierea guvernamentală.

"Sunt foarte mulţumit de doamna premier. Eu ştiu că este un prim-ministru bun. Ştiu că în fiecare zi demarează, aprobă proiecte, dar din păcate în unele ministere, unii membri ai Guvernului nu au reuşit să aibă decizia de oportunitate, care este a lor. În unele ministere în continuare e o problemă cu unii funcţionari care sunt în posture cheie, care pur şi simplu blochează sau pur şi simplu nu sunt de acord. Premierul sau SGG poate ar trebui să publice observaţiile care se fac la actele normative. Până la urmă o decizie politică este făcută praf şi cred că lucrul acesta nu mai trebuie să continue foarte mult", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Liderul PSD a anunţat că premierul, respectiv Călin Popescu Tăriceanu vor face evaluarea fiecărui ministru în parte.

"Eu zic că într-un timp relativ scurt doamna premier cu domnul Tăriceanu trebuie să prezinte o evaluare, iar noi în PSD trebuie să avem o discuţie pe fiecare ministru în parte. Cred că până la sfârşitul lunii sau începutul lunii octombrie cred că aceste lucruri trebuie să se încheie cu o remaniere. I-am spus doamnei premier că eu cred că dumneai trebuie să fie primul om pentru că dumneai lucrează cu ei", a completat Dragnea.

Comentarii

loading...