9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăPoliticăIoan Cătălin Nechifor ( Pro România): Mircea Diaconu ar da şansa României...

Ioan Cătălin Nechifor ( Pro România): Mircea Diaconu ar da şansa României la un restart

El crede că apariţia unui candidat independent era aşteptată de români.

Nechifor a subliniat că Diaconu nu este membru al partidului, ci doar primeşte sprijin logistic.

În opinia sa, Mircea Diaconu este un candidat incomod care nu are reţinere sau vreo constrângere în a spune ceea ce gândeşte, în această cursă electorală în care s-au înscris persoane ”care afişează aroganţă şi dispreţ” şi care sunt pilotate “din spate de diverse grupuri de interese”, potrivit Agerpres. 

“La Mircea Diaconu nu e doar un rol, este rolul vieţii lui, rol care să dea şansa României la un restart”, a spus Nechifor.

Potrivit acestuia, anunţul candidaturii lui Mircea Diaconu a produs “un cutremur” în viaţa politică românească, în condiţiile în care el transmite cetăţenilor să nu se mai îndrepte spre conducători care doresc să-şi depăşească prerogativele constituţionale.

Deputatul Pro România crede că Diaconu are şanse să ajungă în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale cu Klaus Iohannis, pentru că Viorica Dăncilă şi Dan Barna ”simt o foarte mare presiune şi fac greşeli”.

“Trebuie să ajungă preşedinte un om dintre oameni şi nu unul care meşteşugeşte vorbe frumoase”, a spus Nechifor.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii Această vacanță (27 aprilie-7 mai) va cuprinde atât ziua de 1 mai, cât și...
Ultima oră
Pe aceeași temă