5.5 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăPoliticăIoan Mircea Pașcu, ironic la adresa Rovanei Plumb și a lui Dan...

Ioan Mircea Pașcu, ironic la adresa Rovanei Plumb și a lui Dan Nica: ,,Nu beneficiază de imunitate”

,,Aviz amatorilor: functia de comisar nu beneficiaza de imunitate, doar cea de europarlamentar beneficiaza!”, a transmis Ioan Mircea Pașcu. 

Afirmația fostului europarlamentar vine în urma propunerilor trimise de Guvern pentru funcția de comisar de comisar european. 

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat pe 26 iulie că România va trimite două propuneri pentru funcția de comisar european, “una de comisar femeie și una de comisar bărbat”, fiind vorba despre Rovana Plumb și Dan Nica, informează euroactiv.ro. 

,,Trebuie să vedem dacă comisarii sunt buni sau nu sunt buni atunci când vor trece de examenul comisiei de specialitate, care va fi abordarea la nivel european legat de aceste două nominalizări. Dacă aceste două nominalizari nu vor fi bune, vom veni cu alte nominalizari. Ne vor spune legat de un anumit portofoliu trebuie să veniți cu cineva specialist pe portofoliul respectiv, dar reamintesc că la ora actuală dna Rovana Plumb este vicepreședintele grupului S&D din Parlamentul European, dl Dan Nica este șeful europarlamentarilor PSD, sunt oameni care au avut mai multe mandate de deputați europeni, cunosc foarte bine instituțiile europene, știu modul în care funcționează și știu ce înseamnă activitatea de comisar european. Eu cred că prima dată când critici pe cineva trebuie să te uiți în propria curte”, a declarat Viorica Dăncilă.

Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă