13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăIohannis: Am decis să convoc partidele parlamentare la consultări

Iohannis: Am decis să convoc partidele parlamentare la consultări

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi, că PSD nu a găsit altceva mai bun de făcut decât să i-l propună în Guvern pe Titus Corlăţean, artizanul catastrofei de la votul în străinătate de la alegerile din 2014. “Titus Corlăţean nu va fi ministru la nimic”, a precizat preşedintele.

“6.500.000 de români au răspuns cu Da la cele două întrebări de la referendum, mai exact la fiecare dintre aceste întrebări au răspuns 6 milioane jumătate de români cu Da. Acum suntem în momentul în care trebuie să decidem cum să punem în practică ceea ce a decis poporul prin referendum. Pentru a găsi cele mai bune proceduri, metode, soluţii am decis să convoc partidele parlamentare la consultări pe această temă, fiindcă este evident că ceea ce a decis poporul trebuie să fie pus în practică, adică să fie pus în Constituţie. Asta se face în Parlament în prima fază”, a spus preşedintele. 

El a precizat că tocmai a  trimis invitaţiile pentu zilele de marţi şi miercuri săptămâna viitoare pentru a găsi împreună cele mai bune soluţii.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă