6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăIohannis cheamă Guvernul la raport

Iohannis cheamă Guvernul la raport

Întrebat ce va discuta cu preşedintele la întâlnirea de joi, Orban a menţionat: “Analiza obişnuită a situaţiei pe care am găsit-o, a planului pe termen lung şi stabilirea măsurilor imediate, absolut necesare. Avem întâlniri cu ministrul Muncii, cu ministrul Mediului şi cu ministrul Tineretului şi Sportului”. 

El participă miercuri seara la Gala Star Construct 2019, eveniment organizat de Federaţia Patronatelor Societăţilor din Construcţii.

Potrivit programului oficial al premierului, întâlnirea de joi este programată la ora 10.00, la Palatul Cotroceni. Vor participa vicepremierul Raluca Turcan şi miniştrii Muncii, Violeta Alexandru, Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe.

Klaus Iohannis participă marţi şi miercuri la Summitul NATO de la Londra. Tot joi, de la ora 13.00, președintele va avea o întâlnire cu ambasadorii statelor membre ale UE acreditați la București, cu ocazia reuniunii tradiționale semestriale organizate de Finlanda, țară care deține Președinția Consiliului Uniunii Europene.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă