Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Iohannis, în Parlament, la aniversarea aderării la NATO: Guvernarea PSD vulnerabilizează România

Iohannis, în Parlament, la aniversarea aderării la NATO: Guvernarea PSD vulnerabilizează România

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi, în Parlament, la aniversarea aderării la NATO, că Guvernarea PSD, care a devenit sinonimă cu incapacitatea administrativă şi diletantismul, vulnerabilizează România.

Rl online 0 comentarii

"Guvernarea PSD, care a devenit sinonimă cu incapacitatea administrativă şi diletantismul, vulnerabilizează România", a spus preşedintele.

"Incompetenţa guvernanţilor riscă să afecteze chiar modul în care ne îndeplinim angajamantele şi responsabilităţile  NATO", a avertizat preşedintele.

Pe parcursul discursului, el a fost apaludat de parlamentarii opoziţiei. Parlamentarii puterii au vociferat de câte ori preşedintele a fost critic la adresa guvernării.

Comentarii

loading...