13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăIohannis laudă adoptarea unanimă de Parlament a decretului stării de urgență

Iohannis laudă adoptarea unanimă de Parlament a decretului stării de urgență

“Adoptarea în unanimitate de către Parlamentul României a decretului pe care l-am emis privind instituirea stării de urgenţă pe teritoriul României pe o perioadă de 30 de zile demonstrează responsabilitatea şi solidaritatea întregii clase politice, care înţelege gravitatea situaţiei în care se află ţara noastră”, a afirmat Klaus Iohannis, potrivit News.ro.

El a adăugat că apreciază în mod deosebit celeritatea cu care a fost adoptat decretul, precum şi unitatea dovedită de parlamentarii români.

“Doar uniţi putem trece cu bine peste această criză provocată de epidemia COVID-19. Cu toţii trebuie să depunem eforturi pentru ca măsurile luate de autorităţi să dea rezultate în stoparea răspândirii infecţiei cu noul coronavirus”, a spus Iohannis.

  1. Parlamentul a aprobat, joi, în unanimitate solicitarea preşedintelui Klaus Iohannis privind încuviinţarea stării de urgenţă. Votul a avut loc online din cauza pandemiei de coronavirus, iar parlamentarii au avut la dispoziţie şapte minute pentru a vota.
Cele mai citite

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Emma Răducanu, eliminată de Iga Swiatek în semifinalele turneului de la Stuttgart

Jucătoarea poloneză de tenis, Iga Swiatek, ocupanta locului 1 în clasamentul WTA și principala favorită la turneul WTA 500 de la Stuttgart, Germania, s-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă