Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Iohannis participă miercuri la şedinţa plenului Consiliului Superior al Magistraturii

Iohannis participă miercuri la şedinţa plenului Consiliului Superior al Magistraturii

Preşedintele Klaus Iohannis participă miercuri la şedinţa plenului Consiliului Superior al Magistraturii, care are pe ordinea de zi alegerea noii conduceri a Consiliului.

Rl online 0 comentarii

Agenda şefului satatului pentru miercuri înclude participarea la şedinţa plenului Consiliului Superior al Magistraturii, de la ora 12:00.

Ordinea de zi a şedinţei include "Raportul de activitate al Consiliului Superior al Magistraturii pe anul 2018" şi " Alegerea noii conduceri a Consiliului Superior al Magistraturii".

Preşedintele a prticipat de mai multe ori la şedinţele plenului CSM în care a fost aleasă o nouă conducere.

Comentarii

loading...