Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Iohannis: Tare mi-ar plăcea să am nişte adversari politici cu care să dezbat teme politice

Iohannis: Tare mi-ar plăcea să am nişte adversari politici cu care să dezbat teme politice

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Cluj, că i-ar plăcea să aibă nişte adversari politici cu care să dezbată, chiar foarte vocal, teme politice, dar că nu are ce să discute cu unii pe care el îi acuză de proastă guvernare, iar ei îi răspund jignindu-i persoana.

Rl online 0 comentarii

„Ceea ce îmi displace este tenta unor politicieni de a coborî limbajul şi abordarea foarte mult. Una este să ai păreri foarte diferite politice şi să le dezbaţi în contradictoriu şi cu totul altceva este dacă o parte vine şi acuză politic”, a afirmat Klaus Iohannis.

El a precizat că acuză PSD politic, fiindcă „au ratat guvernarea”. „Asta este o afirmaţie politică. Şi, din cealaltă parte, vine unul şi spune că preşedintele este un mut. OK, o fi mut, dar cu aşa ceva nu vii în politică, cu aşa ceva te duci la cancan-uri”, a adăugat Iohannis.

„Credeţi-mă, tare mi-ar plăcea să am nişte adversari politici cu care să dezbat, chiar foarte vocal, teme politice. Dar ce să discut cu unii pe care eu îi acuz de proastă guvernare, şi românii tot aşa, şi ei îmi răspund jignindu-mi persoana? Eu pot să trăiesc cu asta, dar de aici nu rezultă acea dezbatere politică productivă”, a mai declarat preşedintele.

Comentarii

loading...