Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Inquam Photos

Foto: Inquam Photos

Iohannis: Unii vor diurnă în plus. Ultimul termen pentru alegerile parlamentare e 6 decembrie

Președintele Iohannis a declarat, miercuri seară, că se opune ideii de amânare a alegerilor parlamentare și a susținut că "ultimul termen rezonabil pentru alegerile parlamentare e 6 decembrie".

Mihai Diac 0 comentarii

Președintele Iohannis a declarat, miercuri seară, că el se opune ideii de amânare a alegerilor parlamentare, deși anumiți politicieni ar dori ca ele să fie mutate anul viitor.

"Unii parlamentari vor trei luni de diurnă în plus. În iarnă avem nevoie de un Parlament cu puteri depline. Ultimul termen rezonabil pentru alegerile parlamentare e 6 decembrie", a precizat șeful statului.

El a respins ideea că organizarea de alegeri în decembrie va fi periculoasă din cauza pandemiei. "Vom organiza în aceleași condiții precum cele din duminica trecută", a explicat președintele Iohannis.

Comentarii

loading...