15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăPoliticăIohannis vorbește despre eroi. Cine sunt aceștia în zilele noastre

Iohannis vorbește despre eroi. Cine sunt aceștia în zilele noastre

 Klaus Iohannis a transmis, sâmbătă, un mesaj în deschiderea concertului extraordinar „Victoria medicinei – renașterea muzicii”, susținut de Orchestra Medicilor „Dr. Ermil Nichifor”.

El a spus că acest concert oferă o nouă oportunitate pentru a transmite respectul și recunoștința față de efortul, sacrificiile și tributul greu plătit de personalul medical în lupta cu pandemia.

„Fiecare epocă își are propriii săi eroi și cred cu tărie că medicii, asistenții medicali, infirmierii, ambulanțierii, toți cei care au făcut posibilă depășirea acestei grele încercări sunt eroii Europei de astăzi. Muzica este, fără îndoială, cel mai potrivit limbaj pentru a transmite un mesaj universal de speranță și încredere. Reîntoarcerea la normalitatea care ne lipsește tuturor este tot mai aproape, dar depinde de fiecare dintre noi ca acest obiectiv să devină realitate cât mai curând. Împreună putem pune capăt acestei pandemii și ne putem recâștiga dreptul la o viață fără restricții”, a transmis președintele.

Iohannis crede că este esențial să reconfirmăm, prin solidaritate și parteneriat, că rămânem uniți în voința de a trece cu bine și peste această perioadă dificilă.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...
Ultima oră
Pe aceeași temă