Ionel Arsene a invitat la consultări partidele din CJ Neamț

Ionel Arsene a invitat la consultări partidele din CJ Neamț

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Neamţ, Ionel Arsene, a invitat la consultări reprezentanţii partidelor din legislativul judeţean pentru a desemna noul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Piatra-Neamţ.

Ioana Oancea 0 comentarii

”Directorul şi-a anunţat demisia din funcţie, ceea ce mă obligă, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean, să iau o decizie în privinţa managementului acestei unităţi medicale. Aşa că marţi, 17 noiembrie, începând cu ora 9,30 şi până la 11,30, vreau să am o întâlnire cu reprezentanţii partidelor care fac parte din forul legislativ nemţean şi să discutăm împreună asupra celei mai potrivite persoane care să preia conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ", a declarat preşedintele CJ Neamţ, Ionel Arsene.

De la 9,30 sunt aşteptaţi reprezentanţii PNL, de la 10,00 cei ai USR, la 10,30 ar urma să vină reprezentanţii PMP, de la 11,00 Pro România şi de la 11,30 - PSD.

Propunerile făcute în cadrul întâlnirilor vor fi înaintate şefilor de secţii şi Comitetului Director al SJU Piatra Neamţ.

"Nu am cuvinte să îmi exprim regretul faţă de tragedia fără limite de la Spitalul Judeţean. Sper ca după ziua de mâine să reuşim să readucem unitatea la normalitate şi o nenorocire cum a fost cea de acum două seri să nu se mai repete niciodată, nicăieri! Regrete eterne pentru nemţenii care au sfârşit atât de tragic! Sunt cu sufletul alături de familiile greu încercate", a mai spus Ionel Arsene.

Comentarii

loading...