9.1 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăPoliticăIpoteză incendiară în scandalul din jurul DNA: Lui Dragnea îi este frică...

Ipoteză incendiară în scandalul din jurul DNA: Lui Dragnea îi este frică de Iohannis și de Kovesi

„Lui Dragnea ii este frica… Lui Dragnea ii este frica de Iohannis. Lui Dragnea ii este frica de Kovesi.

Sa va spun ce cred eu:

– nu are curaj sa intre intr-o confruntare directa cu presedintele acum pentru ca a anuntat congres PSD in martie pentru reconfirmare. Stie sigur ca iese sifonat dintr o confruntare directa cu Iohannis. A evitat o confruntare directa tot anul trecut.

– Dragnea stie ca un atac direct la Kovesi, indiferent daca il face prin Parlament sau nu, poate duce la manifestatii in strada similare ca amploare cu cele impotriva OUG 13, care l-au ingrozit.

– stie foarte bine ca nu si-a tinut promisiunea fata de baronii PSD si nu a reusit sa-i scape de problemele penale in 2017.

Klaus Iohannis, după prima întâlnire cu Viorica Dăncilă: Ce spune despre a treia şansă acordată PSD de a rămâne la guvernare

– dar mai ales Dragnea stie ca lupta cu Presedintele si sefa DNA risca nu numai sa scoata lumea in strada dar sa si puna in pericol mult asteptatele, de catre PSD, modificari ale condurilor penale.

Lui Dragnea ii este frica si s-a asezat in fundul curtii strigand la PSD-istii aliniati la gard sa lupte. Parca am mai vazut filmul asta! In cazul in care iese prost, o sa spuna ca el a fost tocmai in fundul curtii, departe de “actiune”, si nu a vazut nimic.

Ii este frica, trebuie sa-l intelegeti. Urmeaza congresul PSD si are nevoie disperata de reconfirmare. Altfel stie ca PSD-istii il inlocuiesc pana la vara. Din razboinic a devenit mielusel.”, susține Cîțu, pe Facebook.

Cele mai citite

Antony Blinken va fi primit săptămâna viitoare de președintele Emmanuel Macron

Şeful diplomaţiei americane, Antony Blinken, va merge săptămâna viitoare în Franţa unde se va întâlni cu preşedintele Emmanuel Macron pentru a discuta în special...

Tehnologia europeană din spatele mașinilor zburătoare a fost vândută în China

Tehnologia din spatele mașinilor zburătoare, dezvoltată inițial și testată cu succes în Europa, a fost cumpărată de o firmă chineză, notează BBC. Propulsat de un...

Tinerii nu mai aleg armata. Perioada de înscriere a fost prelungită anul acesta cu două săptămâni în colegiile militare

Colegiile militare din țară duc lipsă de "viitor". Mai exact, se pare că majoritatea tinerilor nu-și mai doresc să îmbrace uniforma militară. În ultimii...
Ultima oră
Pe aceeași temă