Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Iulian Bulai   (Foto: Facebook)

Iulian Bulai (Foto: Facebook)

Iulian Bulai: Moldova trebuie testată întâi, ca să nu devină Lombardia României

Deputatul Iulian Bulai (USR) consideră că nu Bucureștiul ci zona Moldovei trebuie testată cu prioritate pentru coronavirus, pentru că, în caz contrar, Moldova ar deveni Lombardia României.

Mihai Diac 0 comentarii

"Sunt indignat. Foarte supărat! Moldova trebuie testată întâi, nu Bucureştiul! Prioritatea e focarul de coronavirus. Focarul din Moldova. Asta e prioritatea de testare. Marea prioritate, de care depinde viaţa oamenilor dintr-o întreagă regiune. Concentraţi-vă pe vieţile în pericol acum, domnule Costache, nu aşteptaţi alegerile ca să descoperiţi că Moldova există! Fără această testare, riscăm să devenim Lombardia României. Vrem testare în Moldova", a cerut, într-un mesaj postat pe Facebook, deputatul Iulian Bulai.

Deputatul a făcut acest apel în condițiile în care el este preşedintele filialei USR Neamţ.

Comentarii

loading...