Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Kelemen Hunor: "Abținerea, la votul moțiunii, poate fi o opțiune pentru noi"

Kelemen Hunor: "Abținerea, la votul moțiunii, poate fi o opțiune pentru noi"

Grupurile parlamentare ale UDMR vor decide miercuri dimineaţă cum se vor raporta la moţiunea de cenzură, oricare dintre opţiuni fiind teoretic posibilă, a reiterat marţi preşedintele Uniunii, Kelemen Hunor, după o întâlnire de aproximativ o oră cu Tăriceanu.

Iulian Budușan 0 comentarii

"Abţinerea este o posibilitate. Noi am făcut această opţiune de câteva ori. În acest moment nu pot să spun ce decizie vom lua mâine. Orice opţiune, din punct de vedere teoretic, este posibilă", a precizat Kelemen Hunor.

El a menţionat că l-a informat pe Tăriceanu despre evaluarea UDMR referitoare la o eventuală ordonanţă de urgenţă pentru modificarea Codului penal şi faţă de o eventuală suspendare a şefului statului.

"Nu am discutat nimic nou. (...) Matematic, aritmetic, lucrurile sunt foarte clare. Indiferent cum calculăm, ei au majoritate. Până când această majoritate se menţine, există şi guvern. Nu am discutat despre proiecte de legi, am discutat mai mult despre trecut, despre guvernarea Tăriceanu când am guvernat împreună. (...) Acum sunt domenii care merg, sunt domenii care merg mai puţin bine, domenii care nu se văd dar care probabil merg bine... Noi avem un parteneriat de colaborare parlamentară. Noi am atacat împreună cu USR o lege la CCR. Parteneriatul nostru parlamentar nu se referă la orice şi în orice condiţii. Am susţinut şi vom susţine Codul administrativ dacă rămâne aşa cum ştiţi. Noi analizăm colaborarea parlamentară pentru că Guvernul merge şi fără noi, Guvernul are majoritate şi fără noi", a subliniat Kelemen Hunor, la Senat.

Comentarii

loading...