Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Kelemen Hunor

Kelemen Hunor

Kelemen Hunor: Ideile cu pericolul maghiar și cu furatul Ardealului sunt un truc ieftin

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, avertizează că vehicularea în România a unor idei precum pericolul maghiar și furatul Ardealului reprezintă doar un truc ieftin.

Mihai Diac 0 comentarii

Preşedintele UMDR, Kelemen Hunor, consideră că există o concurență "acerbă" între politicienii din România, care apelează, din acest motiv, și la procedee de manipulare și dezinformare a electoratului.

"Săptămâna trecută, preşedintele Klaus Iohannis, printr-o declaraţie de două minute şi jumătate, a reuşit să distrugă ideea de dialog politic raţional, să-şi bată joc de limba maghiară, şi a reuşit să stigmatizeze comunitatea maghiară din România. Acum două zile, luni, preşedintele a lansat o nouă acuzaţie. Primul om în stat a susţinut că UDMR a promovat o lege şi a pregătit o nouă lovitură prin redactarea unui cod administrativ paralel, a susţinut că vrem impunerea limbii maghiare în Transilvania ca limbă oficială şi că dezideratele noastre sunt împotriva Constituţiei. Nu este adevărat, este fals, este o teorie conspiraţionistă, un fake news, este instigare la ură, este naţionalism şi xenofobie curată", a susținut Kelemen Hunor într-un mesaj postat, miercuri, pe Facebook.

Comentarii

loading...