4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăPoliticăKlaus Iohannis, declarații despre protestele din Sănătate: ”Nu există o gândire unitară”

Klaus Iohannis, declarații despre protestele din Sănătate: ”Nu există o gândire unitară”

“Aici se vede că nu există o gândire unitară la nivel de Guvern şi este păcat. Ar trebui să se formeze una. Această chestiune trebuie rezolvată de Guvern, nu poate fi aruncată în curtea absolut nimănui. Legislaţia este aşa cum este (…) şi apare instabilitate, apare neclaritate şi toate acestea duc la mişcări sociale care nu îmbunătăţesc absolut deloc climatul social.

Până la urmă, statul funcţionează bine dacă există un climat social calm. Dacă toată lumea protestează, toată lumea schimbă legi, toată lumea vrea să arate că ştie mai bine, rezultatul este un declin”, a spus Iohannis, la Parlament.

Preşedintele Iohannis a participat, miercuri, la sesiunea de deschidere a primului Summit parlamentar al Formatului Bucureşti (B9), potrivit AGERPRES.

Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă