13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăKlaus Iohannis, huiduit și aplaudat la Iași, în timpul discursului despre Unire...

Klaus Iohannis, huiduit și aplaudat la Iași, în timpul discursului despre Unire VIDEO

Președintele a spus că România are nevoie de infrastructură de transport, de spitale și de educație, iar pentru asta vor fi alegeri anticipate.

„Din Parlament, PSD vrea însă să blocheze toate reformele și de aceea avem nevoie de alegeri anticipate. Acest fapt nu este un moft, ci o dorință stringentă a societății pentru ca românii să se schimbe în bine. (…)

Avem nevoie de politiceni care să își iubească țara cu adevărat, să facă din ea o Românie normală”, a spus Klaus Iohannis.

Președintele a adăugat că, fiind la Iași, spune fără echivoc că România are nevoie de Autostrada A 8, care leagă Ardealul de Moldova și are convingerea că actualul Guvern a înțeles acest lucru, informează Europa FM.

Un grup din mulţine a huiduit în timpul discursului preşedintelui Iohannis, în timp ce susţinătorii acestuia îl aplaudau.Încă de la începutul discursului ţinut de Klaus Iohannis, s-au auzit fluierături, iar la un moment dat unii participanţi au început să scandeze “Vrem autostradă”.

Atunci când Iohannis a amintit, în discursul său, că PSD blochează în Parlament reformele şi că este nevoie de anticipate, s-au auzit huiduieli puternice.

Unii dintre participanţi au pancarte cu mesaje precum “Bine aţi venit la circ, hai că vă dăm noi pâinea”, “Aţi intrat în horă, marcaţi banul pentru Moldova”, “Faceţi drumuri şi spitale, tăiaţi pensiile speciale”, “Hora la Iaşi, banii la Bucureşti”.

Cele mai citite

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...
Ultima oră
Pe aceeași temă