Foto: arhivă

Foto: arhivă

Klaus Iohannis îi distruge arma preferată Vioricăi Dăncilă: „Este prost informată!”

Preşedintele Klaus Iohannis a susţinut miercuri că liderul PSD, Viorica Dăncilă, este "prost informată" în chestiunea caselor lui, şeful statului afirmând că nu are nicio problemă nici în civil, nici în penal.

Redacția Online 0 comentarii

"Nu este nicio vulnerabilitate, însă doamna Dăncilă este prost informată. Nu ştiu cine o informează pe doamna Dăncilă. Eu nu am nicio problemă, nici în civil, nici în penal. Nu sunt şase sunt cinci case. Între timp, încă una a fost eliminată. Această chestiune, problemă, a apărut când am apărut eu în politică, în anul 2000. Atunci mi-a fost creată de PSD ca să fie folosită de PSD în campania electorală. Vă daţi seama câtă inventivitate la PSD! Din anul 2000, în fiecare campanie cu asta au ieşit. Cred că lumea s-a lămurit între timp", a spus Iohannis, într-o conferinţă de presă organizată la sediul PNL, conform Agerpres.

El a precizat că a cumpărat aceste case "legal şi cinstit".

"Eu nu-mi reproşez nimic. Sunt un om cinstit. Le-am cumpărat într-un mod absolut legal şi cinstit, iar acele chestiuni care s-au dezbătut în justiţie sunt chestiuni de procese civile şi am auzit, parcă zicea doamna Dăncilă ceva, că aş fi şi eu un fel de penal. Nu am avut niciodată un dosar penal în sensul să fiu cercetat penal nici pentru asta, nici pentru altele. Că cineva a scris o plângere către Parchet, ei trebuie să o pună într-o mapă şi să scrie ceva este adevărat. Nu mă tem absolut deloc. Nu am absolut nimic de ascuns. Lucrurile sunt relativ clare şi nu cred că trebuie să le reluăm în detaliu. Ele s-au dezbătut în 2000, 2004, 2008, 2012, 2014. Cred că este suficient", a declarat Klaus Iohannis.

Comentarii

loading...