12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăPoliticăKlaus Iohannis, întâlnire cu Gică Hagi la Festivalul ”Săptămâna Haferland” din Brașov

Klaus Iohannis, întâlnire cu Gică Hagi la Festivalul ”Săptămâna Haferland” din Brașov

Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit cu Gheorghe Hagi la Festivalul ”Săptămâna Haferland”, care are loc în localitatea brașoveană Criț. Cei doi s-au salutat și au stat câteva momente de vorbă.
 

Președintele Klaus Iohannis participă duminică la ultima zi a Festivalului ”Săptămâna Haferland”, care a avut loc în perioada 30 iulie- 1 august la Criț, în județul Brașov.

Șeful statului a vorbit la festival despre legătura strânsă dintre sași și români, construită în timp, iar la baia de mulțime pe care a făcut-o la eveniment a avut parte și de o surpriză.

Printre cei prezenți la cea de-a IX-a ediție a festivalului sașilor s-a aflat și Gheorghe Hagi, cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor. Președintele Iohannis s-a întreținut câteva momente cu Hagi, după cum se vede din imaginea pusă la dispoziție chiar de Administrația Prezidențială. 
Hagi apare încă din luna februarie ca fiind unul dintre partenerii de imagine ai Festivalului Haferland, aspect care reiese din materialele de promovare ale evenimentului.

“Bine v-am regăsit în inima Transilvaniei. Este o mare bucurie să fiu prezent astăzi alături de dumneavoastră şi totodată se acord înaltul patronaj ediţiei din acest an în semn de apreciere faţă de generozitatea dedicarea şi eforturile organizatorilor şi participanţilor de duce tradiţia mai departe în ţara ovăzului. Doresc să felicit organizatorii pentru modul în care au înţeles să ducă mai departe şi să pună în valoare tradiţiile saşilor transilvăneni”, a declarat Iohannis într-o alocuțiune ținută în cadrul festivalului, potrivit Agerpres.

 

Cele mai citite

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...
Ultima oră
Pe aceeași temă