Foto: Inquam Photos

Foto: Inquam Photos

La cererea UDMR, Parlamentul României nu lucrează pe 15 martie, pentru că e Ziua maghiarilor

La solicitarea UDMR, Parlamentul României nu va lucra în plen în ziua de 15 martie 2021, pentru că data de 15 martie este Ziua maghiarilor.

Mihai Diac 0 comentarii

La solicitarea UDMR, Parlamentul României nu va lucra în plen în ziua de 15 martie 2021, pentru că data de 15 martie este Ziua maghiarilor.

Solicitarea ca Parlamentul României să nu lucreze în plen, la 15 martie 2021, a venit din partea grupurilor parlamentare ale UDMR și a fost agreată de liderii grupurilor parlamentare ale PNL și USR PLUS, anunță Dan Tănasă, deputat AUR de Mureș.

Senatorii și deputații vor lucra, luni, 15 martie, doar în interiorul grupurilor parlamentare sau în interiorul comisiilor parlamentare.

Parlamentarii UDMR urmează să meargă, în ziua de luni, 15 martie 2021, în circumscripțiile lor electorale, pentru a sărbători Ziua maghiarilor de pretutindeni, 15 martie, care este Zi națională în Ungaria.

Un alt politician al formațiunii AUR, Ciprian Ciubuc, deputat de Brăila, a criticat extrem de vehement decizia de suspendare a lucrărilor în plenul Parlamentului, pe motiv că e Ziua maghiarilor.

 ”Dragi români, ultima trădare a românilor de actuala coaliție de guvernare PNL și USR + vine să le facă jocul celor de la UDMR, actualii lor parteneri de coaliție. Au decis în biroul permanent al Parlamentului zi liberă, luni, 15 Martie, din marele lor respect pentru ziua națională a maghiarilor de pretutindeni, respectiv ziua națională în Ungaria”, a declarat Ciprian Ciubuc.

Comentarii

loading...