Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Lia Olguţa Vasilescu şi-a anunţat candidatura la Primăria Craiova

Lia Olguţa Vasilescu şi-a anunţat candidatura la Primăria Craiova

Fostul ministru al Muncii Lia Olguţa Vasilescu îşi anunţă candidatura la Primăria Craiovei, afirmând că, în urma unui sondaj de opinie, a rezultat că locuitorii oraşului au apreciat că a fost cel mai bun primar de după Revoluţie.

Florin Budescu 0 comentarii

”Biroul Permanent Municipal Craiova a aprobat, în unanimitate, candidatura mea la Primăria Craiovei.

Am fost foarte onorată să constat, în urma sondajului de opinie realizat, că locuitorii oraşului consideră că am fost cel mai bun primar de după revoluţie şi că un procent foarte mare dintre ei îşi doresc să revin ca primar.

Le mulţumesc pentru încredere, atât lor cât şi colegilor mei, şi îi asigur că, în următorii patru ani, voi depune toate eforturile pentru ca toţi cetăţenii să se regăsească în proiectele primăriei!”, a anunţat Lia Olguţa Vasilescu.

Ea precizeazăcă în perioada imediat următoare va prezenta echipa şi programul cu care vine la Primărie, cu o listă de investiţii necesare ”nu doar pentru ridicarea gradului de confort, ci şi pentru a avea cel mai frumos municipiu reşedinţă de judeţ din România”.

Lia Olguţa Vasilescu a mai deţinut funcţia de primar al Craiovei.

Comentarii

loading...