11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăPoliticăLiberalii vor sancţionarea lui Florin Iordache cu tăierea indemnizaţiei de deputat

Liberalii vor sancţionarea lui Florin Iordache cu tăierea indemnizaţiei de deputat

Surse politice au declarat pentru Mediafax că liderul PNL, Ludovic Orban, a propus, în Biroul Executiv al partidului de luni, ca liberalii să ceară în Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor sancţionarea deputatului PSD, Florin Iordache, cu tăierea indemnizaţiei pentru semnele obscene făcute săptămna trecută în plenul Parlamentului.

Propunerea liberalilor vine după ce, miercuri, deputatul Florin Iordache a arătat degetul mijlociu în plenul Parlamentului României.

Deputatul Florin Iordache a evitat să comenteze gestul din plenul Parlamentului, unde a ridicat degetele mijlocii de la ambele mâini, spunând doar că … “vi s-a părut. E un punct de vedere”.

Imaginile din plen l-au suprins pe Florin Iordache în momentul în care se întorcea de la pupitru şi a ridicat ambele mâini cu degetele mijlocii în aer.

Sâmbătă, un număr de şase protestatari #Rezist, între care Mălin Bot şi Marian Ceauşescu, care au vandalizat poarta garajului lui Florin Iordache, lipind mai multe afişe cu diferite mesaje obscene, au fost amendaţi cu câte 300 de lei pentru săvârşirea contravenţiei din Legea 61 (sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice), articolul 2, punctul 14.

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, duminică pentru Mediafax, că analizează toate posibilităţile în legătură cu acţiunile pe care le va lua împotriva protestatarilor #Rezist care au lipit, sâmbătă, mesaje obscene pe poarta casei sale, inclusiv depunerea unei plângeri la poliţie.

“Analizez, fără îndoială. Analizez toate posibilităţile. Lucrurile au mers mult prea departe. Nu au nicio legătură cu acţiunile din Parlament cu astfel de purtări în spaţiul public”, a afirmat Florin Iordache, duminică, pentru Mediafax, întrebat dacă va depune o plângere la poliţie împotriva protestatarilor.

Cele mai citite

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...

Dan Podaru: După destrămarea coaliției PSD – PNL la nivel de Capitală, trebuie retras și candidatul pentru Primăria Sectorului 1

Destrămarea coaliției PSD – PNL pentru Primăria Capitalei ar trebui să atragă după sine și schimbarea candidatului pentru Primăria Sectorului 1 din partea celor...

Revolut: Sistemele antifraudă ale băncii digitale au prevenit pierderi evaluate la 475 milioane de lire sterline

Revolut, fintech-ul global cu peste 40 de milioane de clienți la nivel global, din care peste 3,5 milioane de clienți în România, prezintă primul...
Ultima oră
Pe aceeași temă