Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Lider PNL cere la tribunal dizolvarea PSD pe motiv că nu și-a respectat programul de guvernare

Lider PNL cere la tribunal dizolvarea PSD pe motiv că nu și-a respectat programul de guvernare

Secretarul general adjunct al PNL Giurgiu, Ionel Dinu, a anunțat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că a depus, în nume personal, la Tribunalul București o cerere prin care solicită dizolvarea PSD pe cale judecătorească.

Mihai Diac 0 comentarii

Cererea este justificată prin argumentul că PSD nu și-ar fi respectat programul de guvernare.

De asemenea, el a argumentat că un alt motiv pentru care s-a gândit la depunerea acestei cereri este moțiunea adoptată de CExN al PSD la Băile Herculane, în urmă cu o săptămână, privind existența "statului paralel".

"Vreau să vă anunț în mod oficial că astăzi am am depus cererea pentru dizolvarea PSD la Tribunalul București, cerere care are numărul de înregistrare 44207/ 3/ 2017 din 24 noiembrie 2017 și a fost și repartizată la secția 5 civilă. Motivul care m-a determinat să depun această cerere de dizolvare a PSD, sincer vă spun, a fost întâlnirea de la Băile Herculane acolo unde au stabilit printr-o rezoluție, care a fost votată în unanimitate pentru existența statului paralel. M-am referit la rezoluție pentru că ține cont, pe undeva, de statutul PSD. Nu cred că statutul permite ca un for cât ar fi el de tutelar în cadrul partidului să adopte o asemenea rezoluție spunând că există un al doilea stat paralel în statul român. Dacă domnul Dragnea și membrii PSD cunosc acest stat, să vină cu probe. Am depus cererea, e un semnal de alarmă și pentru celelalte partide politice de acum încolo fiindcă trebuie să ducă la îndeplinire angajamentele din programele de guvernare", a declarat Ionel Dinu.

Reprezentantul PNL Giuriu a mai spus că el consideră că depunerea acestei cereri de dizolvare a PSD la Tribunalul București va fi "un mesaj penetrant" pentru ca politicienii să înțeleagă să nu mai schimbe "regulile jocului în timpul jocului".

Comentarii

loading...